Σχετικά με την 4x4adventure

Οι Τροχοί για την Πραγματική Εκτός Δρόμου Εμπειρία

Η 4x4Adventure δραστηριοποιείται στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού πραγματοποιώντας ιδιωτικές εκτός δρόμου εκδρομές με τζιπ, δίνοντας πολιτιστικό χαρακτήρα στις δραστηριότητές της, ξεφεύγοντας από τα νύχια του μαζικού τουρισμού. Χάρη στον έμπειρο οδηγό μας και στο ειδικά σχεδιασμένο Land Rover μας, οι συμμετέχοντες θα θαυμάσουν μοναδικής ομορφιάς απρόσιτα τοπία σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από μια ασφαλή αλλά περιπετειώδη εκτός δρόμου διαδρομή, θα γνωρίσετε τον Ελληνικό πολιτισμό, την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα αλλά και την Ελληνική φιλοξενία!

Η Ομάδα μας

Γιάννης Μακράκης

Οδηγός-Ξεναγός

Ο Οδηγός Μας Γιάννης Μακράκης είναι γεννημένος το 1973 στην Αθήνα. Η οικογένεια του έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα καθώς ο Πατέρας του ήταν οδηγός αγώνων Rally και πρωταθλητής Ελλάδος GN. Ο ίδιος είναι ενεργός στον χώρο του Off Road - Εναλλακτικού Μηχανοκίνητου Τουρισμού από το 1997 έχοντας διαδρομές σε όλη σχεδόν την χώρα.

Έχει παρουσιαστεί σε γνωστά περιοδικά του Off Road ανά τον κόσμο και είναι γνωστός στον χώρο τόσο για την τεχνική του και την αγάπη του για την τετρακίνηση όσο και για την αγάπη του για την Ελλάδα. Πάνω από όλα βάζει την ασφάλεια των καλεσμένων του και στόχος του είναι να γνωρίσουν την αληθινή Ελλάδα μαζί του. Όνειρο του είναι να ανακαλύψει , να καταγράψει και να παρουσιάσει στον κόσμο μέχρι και την τελευταία άγνωστη γωνιά της Ελλάδας.

Το Όχημα

Το όχημα μας ένα πλήρως εξοπλισμένο Land Rover Discovery με Front & Rear Winch , Bull Bars , Lift Kit 3 Inches , Snorkel , Rear Lock , CB - UHF - VHF καθώς κ με όλα τα απαραίτητα Hi Lift , Mudtraxx , Release Tools , Traction Belts , Air Compressor , Battery Booster κτλ προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια στους συμμετέχοντες.

Το ιδανικό οχήμα για τις Off Road δραστηριότητες καθώς μέσα στην καμπίνα του οι καλεσμένοι μας απολαμβάνουν μια άνετη , ξεκούραστη και αυθεντική εμπειρία Off Road.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

'