Σχετικά με την 4x4adventure

Πραγματική Εκτός Δρόμου Εμπειρία

Η 4x4Adventure δραστηριοποιείται στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού πραγματοποιώντας ιδιωτικές εκτός δρόμου εκδρομές με τζιπ, δίνοντας πολιτιστικό χαρακτήρα στις δραστηριότητές της, ξεφεύγοντας από τα νύχια του μαζικού τουρισμού. Χάρη στον έμπειρο οδηγό μας και στο ειδικά σχεδιασμένο Land Rover μας, οι συμμετέχοντες θα θαυμάσουν μοναδικής ομορφιάς απρόσιτα τοπία σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από μια ασφαλή αλλά περιπετειώδη εκτός δρόμου διαδρομή, θα γνωρίσετε τον Ελληνικό πολιτισμό, την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα αλλά και την Ελληνική φιλοξενία!

Η 4x4 Adventure.gr, από τις αρχές της δεκαετίας του '90, χαρτογραφεί κ οργανώνει εξορμήσεις - δραστηριότητες, για οχήματα 4x4, σε όλη την Ελλάδα, τηρώντας αυστηρά όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας - standards.

Το όχημα της 4x4 Adventure.gr είναι πλήρως εξοπλισμένο, με σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό, ικανό να ανταπεξέλθει και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Η 4x4 Adventure.gr παρέχει στις δραστηριότητες της, επί τόπου σεμινάρια Off Road οδήγησης - τεχνικής, τεχνική υποστήριξη καθώς και τεχνικό εξοπλισμό ( συσκευές ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων - φορητοί πομποδέκτες ).

Επίσης διαθέτει όλο τον απαραίτητο Outdoor εξοπλισμό ( Bbq - τραπέζια - καρέκλες - κιόσκι - ψυγεία ).

Η 4x4 Adventure.gr παρέχει έντυπο με πληροφορίες για τις εκάστοτε περιοχές που παρουσιάζει.

Η 4x4 Adventure.gr παρέχει πάντα στις δραστηριότητες της σπιτικό δεκατιανό, με τα πιο αγνά και παραδοσιακά προϊόντα, ανάλογος της περιοχής.

Επισήμανση : Οι συμμετέχοντες, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δραστηριότητες, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης και συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. 

Η 4x4 Adventure.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ανατροπής ή φθοράς του οχήματος.

Η επισήμανση αφορά τις εξορμήσεις με οχήματα που ακολουθούν ( Following Cars - Convoy ).

Στις εξορμήσεις με On Bord συμμετοχές, φέρουμε αποκλειστικά την ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, είμαστε εξοπλισμένοι με πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο πρώτων βοηθειών για την ασφάλειά σας.

Η Ομάδα μας

Γιάννης Μακράκης

Οδηγός-Ξεναγός

Ο Οδηγός Μας Γιάννης Μακράκης είναι γεννημένος το 1973 στην Αθήνα. Η οικογένεια του έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα καθώς ο Πατέρας του ήταν οδηγός αγώνων Rally και πρωταθλητής Ελλάδος GN. Ο ίδιος είναι ενεργός στον χώρο του Off Road - Εναλλακτικού Μηχανοκίνητου Τουρισμού από το 1997 έχοντας διαδρομές σε όλη σχεδόν την χώρα.

Έχει παρουσιαστεί σε γνωστά περιοδικά του Off Road ανά τον κόσμο και είναι γνωστός στον χώρο τόσο για την τεχνική του και την αγάπη του για την τετρακίνηση όσο και για την αγάπη του για την Ελλάδα. Πάνω από όλα βάζει την ασφάλεια των καλεσμένων του και στόχος του είναι να γνωρίσουν την αληθινή Ελλάδα μαζί του. Όνειρο του είναι να ανακαλύψει , να καταγράψει και να παρουσιάσει στον κόσμο μέχρι και την τελευταία άγνωστη γωνιά της Ελλάδας.

Το Όχημα

Το όχημα μας ένα πλήρως εξοπλισμένο Land Rover Discovery με Front & Rear Winch , Bull Bars , Lift Kit 3 Inches , Snorkel , Rear Lock , CB - UHF - VHF καθώς κ με όλα τα απαραίτητα Hi Lift , Mudtraxx , Release Tools , Traction Belts , Air Compressor , Battery Booster κτλ προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια στους συμμετέχοντες.

Το ιδανικό οχήμα για τις Off Road δραστηριότητες καθώς μέσα στην καμπίνα του οι καλεσμένοι μας απολαμβάνουν μια άνετη , ξεκούραστη και αυθεντική εμπειρία Off Road.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

'